Go to Top

Φόρουμ

PROTEAS DISCUSSION FORUM

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ

Το Discussion Forum του προγράμματος Proteas είναι μία πλατφόρμα για συζήτηση και ανταλλαγή πληροφοριών στη Μεταφορά και Διαχείριση Πετρελαιοειδών και Επικίνδυνων Χημικών Ουσιών.

Το Forum απευθύνεται στη βιομηχανία, σε εταιρείες παραγωγής, εμπορίας και μεταφοράς πετρελαιοειδών και άλλων επικινδύνων ουσιών, σε πρατήρια καυσίμων, στις αρμόδιες αρχές και άλλους εμπλεκόμενους φορείς.

Για να συνδεθείτε και να χρησιμοποιήσετε τη Διαδικτυακή εφαρμογή Proteas Discussion Forum πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος (εγγραφή δωρεάν).

Κάθε εγγεγραμμένο μέλος έχει ελεύθερη και πλήρη πρόσβαση στο περιεχόμενο του Forum.

Το Forum παρέχει επίσης τη δυνατότητα σε κάθε μέλος να έχει πρόσθετα δικαιώματα όπως απάντηση σε υπάρχοντα θέματα, δημιουργία νέου θέματος συζήτησης, κλπ., εφόσον λάβει την έγκριση από το Διαχειριστή.

Διαθέσιμες Κατηγορίες

  1. Θέματα σχετικά με τους Κανονισμούς REACH/ CLP
  2. Ασφαλής μεταφορά επικίνδυνων ουσιών και Κανονισμοί (ADR, IMDG, κ.α.)
  3. Θέματα σχετικά με τη SEVESO – Πρόληψη και έλεγχος μεγάλων ατυχημάτων
  4. Αντιμετώπιση έκτακτων καταστάσεων και αποκατάσταση περιβάλλοντος
  5. Άλλα θέματα σχετικά με τη διαχείριση και διακίνηση επικίνδυνων ουσιών

Εγγραφή και Σύνδεση στο Forum

Αν αντιμετωπίζετε πρόβλημα με την εγγραφή σας μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας κάνοντας κλικ εδώ

Tα στοιχεία που δηλώνονται από τον κάθε χρήστη δεν θα χρησιμοποιηθούν από το πρόγραμμα για κανένα εμπορικό ή άλλο σκοπό και δεν θα εμφανιστούν σε καμία δημοσίευση ή άλλη έρευνα ή μελέτη χωρίς τη ονομαστική έγκριση του χρήστη σύμφωνα με τις αρχές διαφύλαξης προσωπικών δεδομένων.