Go to Top

Εκπαιδευτικό Σεμινάριο για την Εφαρμογή των Κανονισμών CLP/REACH & Ενημερωτική Συνάντηση Εργασίας του Ευρωπαϊκού Προγράμματος PROTEAS 1 Δεκεμβρίου 2015

Το Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα PROTEAS σε συνεργασία με το Γενικό Χημείο του Κράτους (Διεύθυνση Ενεργειακών, Βιομηχανικών και Χημικών Προϊόντων) πραγματοποίησε στις 1 Δεκεμβρίου 2015 Εκπαιδευτικό Σεμινάριο αναφορικά στην εφαρμογή του Κανονισμού CLP (μείγματα), προκαταρκτική ενημέρωση εφαρμογής του “REACH 2018 Registration Deadline” & ενημερωτική Συνάντηση Εργασίας για τα κύρια αποτελέσματα του Προγράμματος. Η Ημερίδα έλαβε χώρα στο κεντρικό κτίριο (αμφιθέατρο) του Γ.Χ.Κ. (Τσόχα 16, Αθήνα).

Αντικείμενο της Ημερίδας ήταν: A. Η εκπαίδευση για την εφαρμογή του Κανονισμού (ΕΚ) 1272/2008 (CLP) σε μείγματα χημικών προϊόντων, Β. Η ενημέρωση για την εφαρμογή του “REACH 2018 Registration Deadline” και Γ. Η ενημέρωση στα κύρια τελικά αποτελέσματα του προγράμματος PROTEAS με δύο εισηγήσεις αναφορικά στο Πρωτόκολλο καλών πρακτικών για την ασφαλή μεταφορά και διαχείριση των επικίνδυνων ουσιών και την αντιμετώπιση καταστάσεων έκτακτης ανάγκης.

Στα πλαίσια της Ημερίδας, το Πρόγραμμα PROTEAS συμμετείχε επίσης με ειδικό περίπτερο με σκοπό την παρουσίαση και ανάδειξη των κύριων αποτελεσμάτων του Προγράμματος με οπτικοακουστικό και ενημερωτικό υλικό.

Δείτε το πρόγραμμα και τις παρουσιάσεις του Συνεδρίου